Dimecres 23 Febrer 2005
MUSEU NACIONAL D'ART DE CATALUNYA
romànic-gòtic-renaixement-barroc
i colecció Thyssen

Palau Nacional (Parc de Montjuïc)

Hem fet dos grups perquè els visitants puguin escoltar en millors condicions les explicacions de la "monitora" i alhora que sigui més fluid en els desplaçaments. Hem gaudit de les col.leccions d'art que es caracteritzen per la riqueza material i la profusió decorativa en les diferents tipologies i tècniques des del segle XI fins al XIX.
Hem gaudit també del majestuós Palau, del seu entorn, de la meravellosa vista de Barcelona. En definitiva, és un lloc que mai cansa de veure.

La visita se ha realizado en dos grupos con el fin de poder escuchar en mejores condiciones las explicaciones de la persona Guia y mayor fluidez en los desplazamientos. Hemos contemplado colecciones de arte que se caracterizan por la riqueza material y la profusión decorativa en las diferentes tipologías y técnicas desde los siglos XI hasta el XIX. Hemos gozado del majestuoso Palacio, de su entorno, de la maravillosa vista de Barcelona. En definitiva es un lugar que nunca cansa de verlo.


The visit was conducted in two groups in order to hear better explanations of the person Guide and greater fluidity in the movement. We have provided art collections that are characterized by material wealth and decorative profusion in the different types and techniques from the XI until the nineteenth centuries. We enjoyed the majestic Palace of their surroundings, the wonderful view of Barcelona. Ultimately it is a place that never tires of seeing.

Preu: 3,00 €
Visitants-37 persones

+ info: lavilluis@gmail.com

No hay comentarios: