Dimecres 30 Març 2005
REIAL MONESTIR DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Plaça Octavia, s/n

Antiga abadia benedictina, una de les més importants de Catalunya. El que ha donat fama mundial a aquest monestir fundat en el segle IX, és el seu acurat i gran claustre (30 metres de costat). La talla dels bells capitells d'Arnau Cadell, vegetals i figuratius és molt variada, de gran finor i elegància. La façana presidida per la gran rosassa (1343) es la part més significativa de l'església.

Antigua abadia benedictina, una de las más importantes de Cataluña. Lo que ha dado fama mundial a este monasterio fundado en el siglo IX, es su esmerado y granclaustro de (30 metros de lado). La talla de los bellos capiteles de Arnau Cadell, vegetales y figurativos es muy variada, de gran finura y elegancia. La fachada presidida por el gran rosetón (1343) es la parte más significativa de la iglesia.


Former Benedictine Abbey, one of the most important of Catalonia. What has this world-famous monastery founded in the ninth century, is its careful and great cloister (30 metres side). The size of the beautiful capitals of Arnau Cadell, vegetables and figurative is very diverse, high finesse and elegance. The facade chaired by large rosette (1343) is the most significant part of the church.

Preu: 4,00 €
Visitants-26 persones

+ info: lavilluis@gmail.com

No hay comentarios: