Dimecres 23 Novembre 2005
CODORNIU

Sant Sadurní d'Anoia

Hem visitat una de les empreses vinícoles més important del nostre País. Hem fet un recorregut amb un trenet pel seus cellers, ens han explicat els diferents processos d'elaboració del preuat cava batejat amb el nom de Codorniu. Ens han passat un vídeo sobre la història i activitat vinícola de la família Codorniu que es remunta a mitjan segle XVI i hem estat convidats a una copa del seu benvolgut cava.

Hemos visitado una de las empresas vinícolas más importante de nuestro País. Acomodados en un "Trenet" hemos visitado varias de sus bodegas, nos han informado de los distintos procesos de elaboración del apreciado cava, bautizado con el nombre de Codorniu. Mediante el pase de un video hemos conocido la historia y actividad vinícola de la famila Codorniu que se remonta a mediados del siglo XVI y finalmente nos han invitado a una copa de su apreciado cava.


We visited one of the most important wineries of our Country. Accommodations in a "Trenet" We visited several of their cellars, have informed us of the various processes of popular champagne, known as Codorniu. By passing of a video we have known the history and activity of the wine Codorniu family that goes back to the mid-sixteenth century and finally we have invited a glass of champagne appreciated.

Preu: 6,50 €
Visitants-50 persones

+ info: lavilluis@gmail.com

No hay comentarios: