Dimecres 20 Abril 2005
MUSEU ETNOLÒGIC DE BARCELONA
étnic - de les cultures tradicionals a la interculturalitat

Passeig Santa Madrona, s/n (Parc de Monjuïc)

El museu Etnològic plasma la igualtat de les ètnies en 10.000 objectes. La mostra es un itinerari que defineix tres grans àmbits temàtics: coneixement de la diversitat de les cultures, la realitatcuotidiana de les societats tradicionals de deu àrees geogràfiques d'arreu del món i les religions i rituals vigents en el món. L'exposició intenta respondre a la gran pregunta: ¿ perquè la riquesa i el poder, s'han distribuït com ho han fet ?.

El museo Etnológico plasma la igualdad de las etnias en 10.000 objetos. La muestra es un itinerario que define tres grandes ámbitos temáticos: conocimiento de la diversidad de las culturas, la realidad cotidiana de las sociedades tradicionales de diez áreas geográficas del mundo y las religiones y rituales vigentes en el mundo. La exposición intenta responder a la gran pregunta: ¿ por qué la riqueza y el poder, se han distribuido como lo han hecho ?.


The Museum of Ethnology plasma equal ethnicities in 10,000 objects. The exhibition is a journey that defines three major thematic areas, knowledge of the diversity of cultures, the daily reality of traditional societies ten geographical areas of the world and religions and rituals mundo.La force at the exhibition attempts to answer the great Question: Why wealth and power, have been distributed as they have done?.

Preu: 1,00 €
Visitants-10 persones

+ info: lavilluis@gmail.com

No hay comentarios: