Dimecres 19 Octubre 2005
MUSEU DE LES AIGÜES DE BARCELONA

Cornellá (tel. 933.423.536)
PLANTA TRACTAMENT D'AIGUA POTABLE
Sant Joan Despí (tel. 933.423.601)

Museu de les aigües. L'objectiu del museu és fomentar la cultura de l'aigua i la sostenibilidad. L'exposició ofereix al visitant tres perspectives diferents: l'observació del patrimoni industrial de principis de segle XX, el descobriment de l'aigua com a substància molt especial i un llarg viatge a través de la història del proveïment de l'aigua a una gran ciutat.
Planta de tractamen d'aigua potable. Hem estat àmpliament informats dels processos de tractament més sofisticats que garanteixen la seva màxima qualitat sanitaria. Les dues visites són molt recomanables.

Museo de las aguas. El objetivo del museo, es fomentar la cultura del agua y la sostenibilidad. La exposición ofrece al visitante tres perspectivas distintas: la observación del patrimonio industrial de principios del siglo XX, el descubrimiento del agua como sustancia muy especial y un largo viaje a través de la historia del suministro del agua a una gran ciudad.a una gran ciudad.
Planta de tratamiento de agua potable. Nos han informado ampliamente, de los procesos de tratamiento más sofisticados que garantizan la máxima calidad sanitaria. Las dos visitas son muy interesantes.


Museum of water. The aim of the museum, is to promote the culture of water and sustainability. The exhibition offers visitors three different perspectives: the observation of the industrial heritage of the early twentieth century, the discovery of water as a substance very special and a long journey through the history of water supply to a major city.
Treatment Plant drinking water. We have reported extensively, the more sophisticated treatment processes that ensure the highest quality care. The two visits are very interesting.

Preu: Gratuït
Visitants-43 persones

+ info: lavilluis@gmail.com

No hay comentarios: